Natural Jihlava Krupice špaldová
Natural Jihlava Krupice špaldová - na kaši i do knedlíků
Natural Jihlava Krupice špaldová se hodí jak na přípravu krupicové kaše, tak i na zahuštění polévek a omáček. Můžeš z ní udělat také těsto na knedlíky, halušky, lívance či moučníky. Špalda je prastará odrůda pšenice, která neprošla intenzivním šlechtěním a je pokládaná za zdravější variantu oproti běžně používané pšenici seté. Mile tě překvapí výraznější chuť i oříšková vůně.
Natural Jihlava Krupice špaldová v bodech:
- vhodná k přípravě krupicové kaše, knedlíků, lívanců a dalších pokrmů
- špalda je zdravější odrůdou pšenice
- má výraznější chuť a oříškovou vůni
Balení: 500 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1517 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 75 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0,01 g |
Ingredience
Pšenice špalda 100 %.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu.