Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Proteinový izolát, který vylepší každý tvůj gastronomický počin

Speciální protein na pečení? Ano, a dokonce s minimem laktózy. Unikátní kvalitní mléčný protein z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.

87 % těch nejkvalitnějších bílkovin

To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin než klasický koncentrát. Dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) se řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností se převyšuje i hovězí maso.

Perfektní stravitelnost

Nízký obsah tuku i cukru

Kompletní aminokyselinové spektrum

Proteinové palačinky, low‑carb chleba

Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv, co si právě vaříš nebo pečeš. Protein je bez příchutě, takže se skvěle hodí do kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky nebo třeba s nutričním vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčná struktura

Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.

Při vyšších teplotách negelovatí

Přispívá k nadýchané struktuře

Napomáhá k hladké textuře

Běžný protein

Vilgain Protein na pečení

Jaký je rozdíl mezi Vilgain® proteiny na pečení?

Vilgain Protein na pečení Vilgain Protein na pečení isolate
Typ proteinu Směs mléčných proteinů Směs syrovátkového izolátu a mléčných proteinů
Původ mléka Dánsko Dánsko
Bílkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Doporučené množství nahrazení 15–25 % až 30 %
Chuť a vůně Bez příchutě Bez příchutě
Využití Na pečení i vaření Na pečení i vaření
Balení: 500 g
100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
- z toho cukry
0,3 g
Bílkoviny
87 g
Sůl
0,9 g

Ingredience

Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.

Návod k použití

  • Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
  • Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
  • Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladném a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Borůvkové cupcakes

Borůvkové cupcakes

Rychlé ovesné tiramisu na plech

Rychlé ovesné tiramisu na plech

Hrníčková ořechová bábovka

Hrníčková ořechová bábovka

Citronový koláč s tvarohem

Citronový koláč s tvarohem

Fit krtkovy muffiny bez cukru

Fit krtkovy muffiny bez cukru

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
123 hodnocení

Po upečení,je buchta nadýchaná

Super na pečení, skvělá struktura.

Protein jsem dala do pudingu, což krásně i drželo tvar a hustotu. Pak jsem ho zkusila dát do těsta na wafle, a s tím se mi již pracovalo hůře, musím ještě vychytat konzistenci při pečení. Chutově neutrální

Pečení nadychane

16
zodpovězených dotazů
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
Dobrý den, jedná se také o grassfed protein?
Dobré ráno, jaký je rozdíl mezi tímto proteinem a tím 81%? :)
Dobry den, kdy bude produkt opet na sklade?