Vilgain Lupinová amino omáčka BIO – fermentovaná omáčka z vlčích bobů, alternativa sójovky bez sóji a lepku, intenzivní chuť a vůně
Vilgain Lupinová amino omáčka BIO - perfektní bezlepková náhrada sójové omáčky nejen pro alergiky
Miluješ asijské jídlo, ale trpíš alergií na sóju? Máme pro tebe řešení, jak si vychutnat tvé oblíbené pokrmy se vším všudy. Naší lupinovou amino omáčkou s intenzivní chutí i vůní dokonale dochutíš nejen saláty, ale taky omáčky, polévky nebo sushi.
Snadnější trávení díky půlročnímu kvašení
Dlouhé kvašení bezlepkového ovsa omáčce dodá nejenom výraznou chuť, ale taky zaručí její delší trvanlivost, a to i bez přidaných konzervantů a syntetických látek. V lednici ti déle vydrží i díky procesu pasterizace. Kvašení navíc napomáhá s rozkladem složitých látek, jako jsou polysacharidy a bílkoviny, což může usnadnit trávení.
Ultra clean složení v BIO kvalitě
Rakouský původ surovin Vilgain Lupinové omáčky BIO a česká výroba jsou sázka na jistotu kvality. Žádná aditiva a GMO, jen udržitelně pěstované vlčí boby, oves a sůl. Vše čisté a kompletně rostlinné.
Vilgain Lupinová amino omáčka BIO v bodech:
- fermentované přírodní dochucovadlo
- bez sóji a lepku
- vegan
- pasterizováno
- v BIO kvalitě
- původ surovin z Rakouska
- kvalitní česká výroba
- univerzální využití
100 g | |
Energetická hodnota | 275 kJ / 65 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 8,9 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 3,6 g |
Sůl | 13,3 g |
Ingredience
Vlčí bob* 25 %, bezlepkový oves*, jedlá sůl, voda.
*Z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu při teplotě 0 °C - 30 °C a chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte při teplotě od 1 °C - 7 °C a spotřebujte do 8 týdnů.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.