Wolfberry Kakaové boby drcené BIO
Wolfberry BIO Kakaové boby drcené - plody kakaovníku v syrové podobě
Kakaové boby jsou plody kakaovníku a pro jejich vynikající chuť a vysoký podíl nutričně hodnotných látek se jim říká „pokrm Bohů“. Kakaové boby Wolfberry jsou nepražené a neobsahují žádné přídatné látky, takže si zachovávají energii a jedinečnou chuť kakaa v té nejpřirozenější formě.
Kakaové boby obsahují široké spektrum minerálů, vitamínů a proteinů. Navíc je v nich například i alkaloid theobromin, který má stimulující účinky na centrální nervovou soustavu. Nejcennější jsou ale obsažené neurotransmitery v podobě serotoninu, argininu, PEA, anandamidu a dopaminu. Díky těmto látkám mnoho lidí čokoládu doslova miluje, protože navozují příjemnou náladu nebo pocity štěstí a blaženosti. Wolfberry kakaové boby jsou nepražené a mají výraznou hořkou chuť, která se dá přirovnat k vysokoprocentním čokoládám. Dají se konzumovat přímo, nebo je lze přimíchat do ranních cereálií, müsli, směsí se sušeným ovocem, jogurtů, mléka a využijí je i cukrářky při výrobě dezertů.
Wolfberry BIO kakaové boby drcené v bodech:
- výrazná hořká chuť
- zdroj minerálů, vitamínů a bílkovin
- nepražené
- bez přídatných látek
100 g | |
Energetická hodnota | 2501 kJ / 603 kcal |
Tuky | 42,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 11,7 g |
Sacharidy | 31,8 g |
- z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 13,5 |
Vláknina | 11,2 g |
Sůl | 0,1 g |
Ingredience
100 % drcené nepražené kakaové boby. Země původu: Peru.
Doporučení výrobce:
- Kakaové boby obsahují široké spektrum minerálů, vitamínů a proteinů.
- Navíc je v nich například i alkaloid theobromin, který má stimulující účinky na centrální nervovou soustavu.
- Nejcennější jsou ale obsažené neurotransmitery v podobě serotoninu, argininu, PEA, anandamidu a dopaminu.
- Díky těmto látkám mnoho lidí čokoládu doslova miluje, protože navozují příjemnou náladu nebo pocity štěstí a blaženosti.
- Wolfberry kakaové boby jsou nepražené a mají výraznou hořkou chuť, která se dá přirovnat k vysokoprocentním čokoládám.
- Dají se konzumovat přímo, nebo je lze přimíchat do ranních cereálií, müsli, směsí se sušeným ovocem, jogurtů, mléka a využijí je i cukrářky při výrobě dezertů.
Upozornění:
- Potravina.
- BIO výrobek pod kontrolou: CZ‑BIO‑002