Zdravý den Mungo fazole na klíčení BIO
Zdravý den Mungo fazole na klíčení BIO - vyklič si křupavé zelené fazolky s jemnou chutí
Zdravý den Mungo fazole na klíčení BIO jsou v BIO kvalitě a jsou speciálně určena pro klíčení, tato forma Mungo fazolek zajišťuje maximální výživovou hodnotu. Klíčky mungo mají jemnou chuť a lze je snadno přidat do různých pokrmů, salátů a sendvičů. Jsou ideální pro všechny co chtějí upgradovat svůj jídelníček a zároveň si na jídle pochutnat.
Příprava klíčků mungo je velmi jednoduchá. Stačí namočit semena do naklíčovací sklenice Zdravý den® a pravidelně je promývat vodou. Po několika dnech budou připravena na sklizeň do ledničky, ale můžeš je nechat klíčit dále a z nádoby odebírat postupně. S našimi semeny mungo na klíčení získáš nejen chutné, ale i zdravé klíčky, které přispějí ke tvému dobrému zdraví. Vyzkoušej semena mungo určená na klíčení ještě dnes a nechej se okouzlit jemnou chutí a výživnými hodnotami čerstvých klíčků!
Zdravý den Mungo fazole na klíčení BIO v bodech:
- semínka na klíčení mungo fazolek
- klíčky jsou forma rostliny s maximální výživovou hodnotou
- jemní chuť, která se hodí do mnoha pokrmů
- ideální k hlavnímu jídlu, salátu či do polévky
Ingredience
Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství.
Země původu: Itálie.
Doporučení výrobce
- Doba namáčení: 8 - 12 hodin.
- Doba klíčení: 3 - 4 dny.
- Ideální teplota: cca 20 °C.
- Propláchnout vodou: 2 - 3x denně.
- Sklizeň při velikosti: 1 - 3 cm.
Upozornění
- Potravina.
- Před konzumací propláchnete vodou.
- Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce.
- Skladujte v suchu a chladu, chraňte před teplem.
- Ukládejte mimo dosah dětí.